• Home
  • Știri
  • Posturi disponibile pentru fete, salariul unei debutante fiind de 10 000 de lei lunar

Posturi disponibile pentru fete, salariul unei debutante fiind de 10 000 de lei lunar

pexels jill wellington 40192

Multe studii referitoare la piata muncii si la salarizare au descoperit faptul ca veniturile doamnelor sunt mai mici decat ale domnilor. Discriminarile de salarizare in functie de gen nu trebuie sa existe, de aceea, in prezent, in Romania exista posturi disponibile pentru fete cu salarii de 10 000 de lei lunar pentru o debutanta.

Fetele cauta de obicei angajari videochat, iar acest domeniu de activitate le aduce castiguri astronomice si o multime de alte oportunitati.

Sunt acceptate tinere din Bucuresti, dar si din provincie. Toate fetele care intra in sistem si semneaza contractul de angajare primesc o prima de instalare de 500 de dolari, bani foarte utili tinerelor fete.

Cele care vin din provincie au nevoie de bani de chirie, bani din care sa isi cumpere alimente sau sa isi cumpere haine. Daca altor angajatori nu le pasa, cei de la Money-studio nu isi lasa angajatii in lipsuri inaintea incasarii primului salariu, nici sa faca datorii pe care sa le achite din primul salariu.

Purtarea de grija dovedeste maxima empatie si este completata de multe alte gesturi pe care salariatele le apreciaza. Poate ca un model nu este atat de eficient la inceput, dar are la dispozitia sa o echipa de stilisti care il pregateste si va incasa salariul promis la angajare, acesta fiind ca un CEC in alb oferit de angajator. Money-studio este numarul 1 mondial si avandu-se in vedere puterea sa financiara nu a stabilit o limita superioara in ceea ce priveste salarizarea angajatilor sai. In functie de performante, de orele de lucru si de ture, modelul poate ajunge la 20 000 de dolari pe luna sau la 30 000 de dolari pe luna.

In tot acest timp, din salariul urias, angajata studioului prezentat mai sus are lumea pe mana. Magazinele exclusiviste nu o mai sperie, cheltuielile cotidiene nu mai par mari, fiindca dupa achitarea lor ramane o suma consistenta din care:

-se pot plati rate pentru locuinta;

-se poate achita leasingul la masina;

-raman bani pentru rata la operatiile estetice dorite;

-salariatul pleaca in excursii in lume si in tara;

-este virata in contul de economii o suma considerabila care va fi utila in caz de nevoie.

O fata care aplica pentru postul prezentat mai sus poate avea un apartament de lux al ei si numai al ei pana in 30 de ani, permis de conducere, o masina de lux puternica si facultatea terminata.

Toate acestea sunt posibile, fiindca tanara isi poate alege tura de lucru si este inteleasa de cate ori are cursuri sau examene. Este bine ca o persoana sa se poata bucura de la tinerete de roadele muncii sale, sa nu simta frustrarea ca ii va ramane putin timp de bucurie, daca va dobandi toate acestea dupa 40-50 de ani.

De sarbatori, angajatorul organizeaza evenimente memorabile, iar cu aceasta ocazie angajatele primesc cadouri: bijuterii, ceasuri, parfumuri si cosmetice de calitate premium. Anual se realizeaza clasamentul celor mai eficiente modele si castigatoarele primesc premii gigantice.

Locul intai al topului eficientei este rasplatit cu un apartament de lux intr-unul din cartierele rezidentiale. Locuinta are mobila facuta pe comanda, este decorata cu produse de lux si are finisaje de lux. Pentru ca se stie ca masina modelului este foarte scumpa si trebuie sa se afle in siguranta, locuinta vine la pachet cu un loc de parcare subteran.

Valoarea premiului este mai mare de 300 000 de euro, iar asemenea premii nu sunt oferite de alti angajatori. Angajatori din tarile bogate ale lumii nu ofera premii gigantice ca acestea!

Clasata de pe locul al doilea al topului eficientei primeste o masina puternica si scumpa. Premiile urmatoare in valoare de zeci de mii de euro constau in vouchere de cumparaturi din magazinele exclusiviste si excursii de sase-sapte stele in tari si zone exotice ale lumii spre care se indreapta cei mai bogati oameni ai planetei.

Pentru banii oferiti salariatelor se platesc impozitele si contributiile la zi, asa ca din randul modelelor videochat de astazi vor proveni pensionarele de lux de maine. Cand se angajeaza, o tanara trebuie sa se gandeasca la absolut toate aspectele: la salariu, la conditiile de munca, la valoarea pensiei pe care o va incasa la vremea potrivita, la drepturile pe care le are conform contractului de munca.

Se pare ca angajatorul prezentat mai sus negociaza pentru angajatele sale cu marii dezvoltatori si cu vanzatorii de masini de lux, dar si cu specialistii care lucreaza la saloanele de infrumusetare.

Fetele care nu castiga o locuinta de lux la concursul anual isi pot lua unul in rate la un pret foarte bun, direct de la dezvoltaror. In acest mod sunt eliminate toate taxele. Despre sedintele foto-video si perspectivele care apar in urma expunerii pozelor reusite pe site se pot spune multe lucruri. Multe fete au primit oferte sa lucreze si ca actrite in filme artistice sau ca manechine si au castigat mai multi bani, devenind atotputernice din punct de vedere financiar.

Pentru un model videochat se deschid multe usi fara sa faca numeroase compromisuri, ci datorita inteligentei sale.

Comunicand tot timpul in limba engleza, salariata acestui angajator va fi o excelenta vorbitoare a acestei limbi de circulatie internationala.

Fetele pot avea apartamentul lor in absolut orice cartier din Bucuresti, platind rate lunare timp de 5 ani, valoarea unei rate fiind de 833 de dolari.

O fata care se angajeaza la 20 de ani, la 25 de ani va avea apartamentul platit, o masina de lux si mai multi bani in cont.

Parteneri