Povestea emoţionantă a bunicului de 80 de ani care îşi creşte singur nepoata abandonată de mamă

Bunicul Petre (80 de ani) este singurul sprijin din viaţa Isabelei, o fetiţă de nouă ani care a fost părăsită de mamă. Bunicul a fost singurul care a vrut să aibă grijă de micuţă şi de atunci îi este mamă, tată şi bunică.

Povestea emoţionantă a bunicului de 80 de ani care îşi creşte singur nepoata abandonată de mamă: echipa „Visuri la cheie“ le-a construit o casă de la zero.  Povestea de viaţă a celor doi este una emoţionantă, fetiţa fiind abandonată de mamă.

În ediţia de miercuri, 23 octombrie, a emisiunii „Visuri la cheie“, de la Pro TV, Dragoş Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu şi Omid Ghannadi au reuşit să aducă o adevărata schimbare în familia Gorodetzchi, unde bunicul Petre şi micuţa Isabela au avut parte de construirea unei case de la zero, echipa fiind profund impresionată de poveste, dar şi de condiţiile în care locuiau cei doi.

Distribuie prietenilor

Isabela este un copil nerecunoscut de tată, iar mama ei, fata bunicului Petre, ar fi vrut să renunţe la ea încă din maternitate şi să o abandoneze în spital. Bunicul Petre a fost cel care a intervenit, a mers la spital şi a luat-o pe Isabela de care a avut grijă de unul singur.

„Am doi copii, un băiat şi o fată, care nici nu ştiu de mine. Nici eu nu vreau să ştiu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu ştiu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea. Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aş fi rezistat atât“, a spus bărbatul de 80 de ani.

Citeste mai mult: adev.ro/pzvlim