Povestea unui milionar ajuns falit. Vasile Turcu și-a pus ștreangul de gât fiindcă din milionar ajunsese un neica nimeni

 

Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a încercat să se sinucidă și aproape că a reuțit. Soția l-a găsit cu ștreangul de gât!
Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, a fost internat de urgenţă la Spitalul de urgență Floreasca, în stare gravă, după ce ar fi încercat să se sinucidă, așa cum am mai informat. Revenim cu căteva detalii scrise de Libertatea.ro.
________________________________________
În contextul în care Vasile Turcu a încercat să-și pună capăt zilelor, tot mai multe voci din anturajul lui spun că viața lui privată era tot mai complicată. Iubirea paralelă pe care fostul acționar dinamovist o trăia cu Gabriela, o tânără de 30 de ani i-ar cam fi pus capac. Surse din preajma lui susțin că fata i-ar fi cerut divorțul, iar el, la rândul lui ar fi încercat să pună capăt mariajului cu Elena (a doua soție), însă aceasta din urmă s-ar fi împotrivit.
Tatăl lui Vasile Turcu a fost internat de urgenţă chiar ieri și se află în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa stării sale. Conform informațiilor prezentate de sursa citată, tatăl milionarului s-ar afla tot la Spitalul de Urgență Floreasca.
Surse medicale au revenit cu detalii noi legate de modul în care s-a intervenit pentru salvarea pacientului Vasile Turcu și despre starea actuală a acestuia. Potrivit informațiilor obținute, Turcu a fost adus la Spitalul Floreasca de un echipaj SMURD, a fost preluat în stare de inconștiență. A fost dus imediat în cadrul secție de Terapie Intensivă, la unitatea de resuscitare pentru a fi stabilizat. Manevrele de resuscitare și toate protocoalele medicale s-au întins pe durata a mai bine de două ore, timp în care Turcu a fost supus analizelor EKG, unui set complet de analize de sânge și urină. Pentru că există și suspiciunea unui atac cerebral, pe lângă stopul cardio-respirator constatat în momentul păreluării de SMURD, o echipă de medici cardiologi și neurologi îl vor monitoriza permanent în orele care urmează, considerate critice de specialiști. Asta în ciuda faptului că, în momentul de față, pacientul a fost stabilizat și mutat din unitatea de resuscitare.
Vasile Turcu a lăsat un bilet de adio familiei prin care și-a motivat gestul. În ultima frază: ”Nu mai pot să vă țin în puf, așa cum îmi plăcea mie. Îmi pare rău”.
Sport.ro anunțase că Vasile Turcu a murit, însă Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, a negat  vestea. În orice caz, fostul acționar dinamovist e intubat și are un hematom pe creier.
Vasile Turcu este căsătorit și are doi băieți. Copii sunt acum la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Turcu este la al doilea mariaj, după cel cu Niculina (1974-1981). Elena este actuala nevastă a fostului acționar dinamovist. Femeia i-a tolerat lui Turcu toate infidelitățile din trecut. Elena l-a găsit pe Turcu în casă, cu ștreangul în jurul gâtului, și a tăiat cordonul cu un cuțit.Nu se ştie în acest moment este dacă pacientul a suferit sau nu o fractură de coloană cervicală. În varianta pesimistă, pacientul poate rămâne paralizat.
”Totul a plecat de la supărări pe urma afacerilor care nu-i mergeau. Pe fondul bolilor de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, suferea de depresie”, susțin apropiații lui Turcu. Fostul acționar dinamovist a fost găsit de soție, cu ștreangul de gât, în casă!
Surse susțin că Vasile Turcu ar fi intrat și în atenția procurorilor DNA.

În câțiva ani, Turcu s-a transformat dintr-un cunoscut investitor din fotbalul românesc într-un om de afaceri în faliment. Criza financiară l-a lovit însă în plin. Firma Romconstruct, companie importantă din domeniul construcţiilor la un moment dat, recunoscută pe piaţă mai ales prin multiplele contracte pe care le încheia cu statul român, e istorie.