• Home
  • Știri
  • Predoiu: Vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii

Predoiu: Vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii

predoiu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, spune că vinovaţii pentru producerea tragediei de la Crevedia trebuie să fie identificaţi pentru a răspunde conform legii.

„Într-un moment foarte greu, încep acest mesaj prin a transmite condoleanțe persoanelor îndurerate după tragicul incident din județul Dâmbovița.
Gândurile mele se îndreaptă și spre oamenii care au fost răniți, de asemenea spre curajoșii pompieri-salvatori, poliţişti şi jandarmi, care şi-au pus misiunea în slujba cetățenilor mai presus de propria integritate fizică.
Am activat Mecanismul European de Protecție Civilă pentru a asigura, la decizia medicilor, eventuale transferuri pentru tratament în străinătate”, a scris Predoiu pe pagina de facebook.

Ministrul precizează că a operaționalizat imediat celula de criză la minister și va continua să manifeste atenție și să urmărească evoluția situației până la final.

„Am fost împreună cu Premierul Marcel Ciolacu, la spitalele Floreasca şi Bagdasar, în care au fost transportați răniții.
Am operaționalizat imediat celula de criză la minister și voi continua să manifest atenție și să urmăresc evoluția situației până la final.
Le mulţumesc pompierilor-salvatori, polițiștilor și jandarmilor care au asigurat măsurile necesare pentru finalizarea intervenției și limitarea efectelor exploziilor și incendiului.
Cei vinovați de producerea acestei tragedii trebuie să fie identificați pentru a răspunde conform legii”, a mai scris Predoiu.

Parteneri