AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Premierul Bavariei i-a cerut lui Ciolacu să îi aducă mici. O ladă cu mici congelați a fost dusă în Germania de delegația Guvernului

Premierul bavarez, Markus Söder, l-a rugat pe Marcel Ciolacu să îi aducă niște mici românești, pentru că el este un mare fan al bucătăriilor tradiționale. Premierul României, aflat în vizită oficială în Bavaria, i-a îndeplinit dorința lui Soder.

O ladă frigorifică cu mici românești congelați a fost transportată în landul german de către delegația Guvernului României, potrivit antena3.ro.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi, de către Markus Soder, prim-ministrul Statului Liber Bavaria, la sediul Cancelariei de Stat Bavareze, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Federală Germania

Ceremonia de întâmpinare va fi urmată de şedinţa comună a celor două guverne, prilejuită de aniversarea a 25 de ani de la instituirea cooperării instituţionale româno-bavareze, potrivit programului anunţat de Executiv.

Cei doi premieri vor fi prezenţi, apoi, la evenimentul de semnare a unui Memorandum pe tema antreprenoriatului, IMM-urilor şi Start-Up-urilor de către miniştrii de resort.

Momentul va fi urmat de o întrevedere a celor doi prim-miniştri, la finalul căreia vor fi susţinute declaraţii comune de presă.

În cadrul vizitei oficiale, premierul este însoţit de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, de ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, de ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, de ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea, de ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!