• Home
  • Știri
  • Premierul Marcel Ciolacu cere demiteri și demisii în lanț în cazul Azilului Groazei

Premierul Marcel Ciolacu cere demiteri și demisii în lanț în cazul Azilului Groazei

ciolacu 7

Premierul Marcel Ciolacu a cerut, vineri, demiterea și demisii în lanț în cazul Azilului Groazei din Ilfov. Ciolacu i-a cerut ministrului muncii să demită conducerea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov sa fie destituita si conducerea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov.

Potrivit g4media.ro, el a mai cerut și demitrea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Ciolacu a solicitat și demiterea conducerii Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Primul- ministru i-a mai cerut ministrului justiției, Alina Gorghiu, ”să aibă discuție foarte clară cu conducerea DIICOT ca această anchetă să fie o prioritate”.

”Duminică solicit o întâlnire la Guvernul României cu ministrul de interne, ministrul muncii, ministrul justiției, ministrul sănătății și ministrul dezvoltării și toți președinții de autorități cu atribuții de control. Vreau cât mai urgent să redăm încrederea românilor în instituțiile statului”, a mai spus Ciolacu în debutul ședinței de guvern.

Mai mult aici

Parteneri