Premierul Orban, în Centrul Vechi, sămbătă seara

Sâmbătă după-amiază, premierul Ludovic Orban, alături de Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu, şi-au făcut apariţia în Centrul Vechi al Capitalei, în primul weekend de relaxare cu terasele oficial deschise.
„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Premierul a plecat din Centrul Vechi după ce a stat cam o oră și jumătate la o terasă. La plecare, le-a spus jurnaliștilor că a fost plăcut și că a observat că regulile sunt respectate la terase. A mărturisit că i-a plăcut să vadă oameni prietenoși, care se bucură de relaxare.

Premierul nu a părăsit însă de tot Centrul Vechi. A bifat câteva localuri, a vorbit cu patronii, și-a luat notițe, le-a dat lămuriri, a salutat petrecăreții și a promis iar, în fața presei, că se lasă de fumat.

Distribuie prietenilor

La ultima oprire, unde a zăbovit până la lăsarea nopții, s-a întâlnit la un restaurant cu Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei. Au stat la o masă în curtea restaurantului și au plecat împreună apoi, pe jos, în jurul orei 22:15, potrivit digi24.ro.

Foto – Romania Tv