A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Premierul Orban: Regret demisia domnului ministru, dar o înțeleg

0 403
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

Premierul Ludovic Orban a susținut, joi dimineață, o declarație de presă, la Palatul Victoria, în care a precizat că a luat act de demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, pe care o regretă, dar o înțelege.

De asemenea, prim-ministrul a anunțat că-i va transmite președintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l numi pe secretarul de stat, Nelu Tătaru, în funcția de ministru al Sănătății.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„În această dimineață (joi, n.r), domnul ministru al Sănătății, Victor Costache, și-a depus demisia, din motive personale și profesionale. Am luat act de această demisie. Îi voi trimite acest act președintelui Iohannis. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg. (…) Îi voi transmite președintelui Iohannis propunererea de a-l numi pe Nelu Tătaru, ministru al Sănătății. L-am informat pe domnul Tătaru cu privire la propunerea mea. Voi continua să întăresc echipa de la ministerul Sănătății. (…) Rămânem concentrați pe proiectele stabilite”, a spus Orban.

Giorgiana Radu, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More