A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Președintele Iohannis a votat: „Astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani”

1 83

Președintele Klaus Iohannis a votat, duminică dimineață, la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. La ieșire, șeful statului le-a mulțumit celor care au inițiat campanii de mobilizare la vot și i-a îndemnat pe români să voteze, pentru a nu lăsa pe alții să decidă în locul lor.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Veniți dragi români la vot, nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru.Veniți la vot că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați. Astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung, este începutul unei serii de alegeri și astăzi puteți să începeți să schimbați România”, a spus președintele.

AMPress

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    Are dreptate,alogenul!Romania trebuie sa scape de partide alcatuite din dusmani ai poporului roman,adica PNL,UDMR,Pro Romania,si de partidul securistilor al corciturii tigano-unguresti,Csolos!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More