Președintele Klaus Iohannis îl primește miercuri pe Prințul Charles

 

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, aflat în vizită oficială în România în perioada 29-31 martie, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.
„Aceasta este cea de-a doua sa vizită oficială în România, o urmare firească a numeroaselor vizite private ale Alteței Sale Regale în România și, în general, a preocupărilor generoase ale Alteței Sale Regale pentru țara noastră.
Discuțiile vor viza dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată de ASR Prințul de Wales în România”, arată comunicatul citat.
În semn de prețuire pentru activitatea Prințului de Wales în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume, președintele României va conferi Alteței Sale Regale Ordinul Național „Steaua României” în Grad de Mare Cruce, mai precizează Administrația Prezidențială.

AMPress