Prețuri simbolice la cantina Parlamentului României. Ciorba la 2,75 lei sau file de șalău la 5,5 lei

Restaurantul din Palatul Parlamentului bate la preturi cu siguranta orice cantina studenteasca din Romania, in conditiile in care un mic dejun costa 7 lei, o ciorba sub 5 lei iar o ceafa de porc la gratar mai putin de 6 lei. Un produs din meniu care poate fi considerat scump este antricotul cu sos de vin – 9,7 lei, scrie ziare.com.

Reprezentantii Parlamentului Romaniei au transmis ca aceste preturi sunt neschimbate de trei ani. Sursele Ziare.com au precizat ca meniul prezentat mai jos a fost aprobat si va reintra in vigoare din data de 11 ianuarie.

Preturile restaurantului din Palatul Parlamentului, acolo unde alesii tarii servesc masa, sunt de mult timp o legenda, imune la inflatie si la cerintele pietii. Astfel, un mic dejun, ce include oua prajite, telemea de vaca si cartofi prajiti costa doar 7,13 lei.

Distribuie prietenilor

Ciorbele nu ajung la 6 lei, borsul taranesc cu legume costa doar 2,75 lei, iar ciorba de vacuta a la grec e doar 5,36 de lei.

Pieptul de pui la gratar e doar 4,5 lei, fileul de salau este 5,5 lei iar pastravul la gratar cu lamaie este 16,01 lei.

Reamintim ca un parlamentar primeste o indemnizatie lunara bruta de 18.720 de lei, iar daca este din provincie, mai primeste si suma de 4.600 de lei pentru cazare in Bucuresti.

Mai mult aici