Prietena ta cea mai bună este single și nu știi cum să o împaci? Iată ce cadouri poți să-i faci

Poate că a trecut recent printr-o despărțire. Sau încă nu și-a cunoscut jumătatea. Ori, poate, pur și simplu, vrea să fie independentă și să-și vadă de carieră. Un cadou pentru o fată singură trebuie ales cu grijă. Fie că e prea fragilă, fie că e prea puternică, ea are nevoie de atenție și de lucruri de bun-gust. O astfel de persoană vrea lucruri practice, nicidecum cadouri cu substrat. Ea nu se va bucura de cele care îi pot aminti de situații neplăcute sau care să îi devoaleze incertitudinile. De aceea, mare atenție la darurile pe care i le oferi! Este o ființă specială, care vrea să știe că îți pasă de ea.

Iată, în continuare, câteva idei de cadouri pentru fetele single:

  1. Cărți
Distribuie prietenilor

Astăzi, nu foarte multă lume mai citește cărți în format clasic. Digitalizarea a dus la mutarea operele de artă pe dispozitivele mobile. E mai practic și mai comod. Cu toate acestea, mulți recunosc că nimic nu se compară, ca experiență, cu cititul unei cărți adevărate.

E posibil ca prietena ta să ascundă multă melancolie și romantism. Așa că, alege-i cu grijă subiectele. Poate fi și poezie, inclusiv românească. Un volum de Ana Blandiana sau Nina Cassian ar putea să-i deschidă noi orizonturi.

De asemenea, literatura clasică poate fi un cadou potrivit. Poți opta pentru marii autori ruși (Tolstoi, Dostoievski), ori pentru cei francezi (Victor Hugo, Stendhal).

  1. Mobilier

O piesă de mobilier este, cu adevărat, un dar practic. O vei da gata! Este posibil să ți se pară mai dificil de făcut acest lucru. Mobila este, în general, grea și voluminoasă. Da, dar zâmbetul prietenei tale va fi de neprețuit!

Evident, nu trebuie să îi dăruiești un dulap de bucătărie sau un pat! Nu. Trebuie să fie ceva șic și neapărat util. Poți alege un taburete de bucătărie, ori măsuțe de cafea din lemn masiv de la Exotique.

În orice caz, lemnul este cea mai bună alegere, iar ea va folosi zi de zi acel obiect. De aceea, spioneaz-o înainte și află dacă are nevoie de o astfel de piesă în casă. Astfel, va fi punct ochit, punct lovit!  

  1. Gadgeturi

Gadgeturile sunt, fără îndoială, în trend. Accesoriile mobile sunt consumabile, astfel că orice obiect de acest tip va fi bine primit. Practic, nu ai cum să dai greș!

Înainte de toate, află ce tip de telefon mobil are prietena ta. Poate că i s-a stricat ceva la el. Se descarcă prea repede bateria? Ar fi perfectă una externă, pe care s-o poarte în poșetă. Are probleme cu căștile? Nimic mai ușor! O pereche performantă de căști ar putea fi cadoul perfect. I s-a stricat și încărcătorul? Atunci este cazul să îi oferi unul nou.

Accesoriile pentru telefoanele mobile sunt foarte variate, așa că nu ar strica să îi dai în dar unul de calitate superioară.

În concluzie, există destule soluții pentru a-i face cadoul perfect prietenei tale. Ia în calcul că trebuie să fie ceva special și totul va fi în regulă!

sursa foto – pixabay.com