• Home
  • Știri
  • Primarul orașului Otopeni, reținut de DNA

Primarul orașului Otopeni, reținut de DNA

dna 1 2

Primarul orașului Otopeni din județul Ilfov, Constantin Silviu Gheorghe, a fost reținut de DNA pentru abuz în serviciu. Procurorii îl acuză că ar fi acceptat la plată și achitat ilegal aproape 36 de milioane de lei firmei a doi oameni de afaceri pentru lucrări pe care nu le-au făcut, notează hotnews.ro.
Silviu Constantin Gheorghe (PNL), unul din cei mai longevivi edili din România, este în funcție de 26 de ani.

DNA a anunțat, miercuri, că au fost reținuți:
Gheorghe Constantin Silviu, primar al orașului Otopeni, județul Ilfov Otopeni și ordonator principal de credite, pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată,

Vlad Constantin, la data faptei director executiv în cadrul Primăriei orașului Otopeni și persoană desemnată cu acordarea vizei de control financiar preventiv, pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.

De asemenea, sunt urmăriți penal:
Ștefan Bogdan Ionel, la data faptei de inspector la Compartimentul Investiții și Achiziții Publice din cadrul Primăriei orașului Otopeni, pentru complicitate la abuz în serviciu.
Patru persoane fizice (un diriginte de șantier și trei oameni de afaceri), pentru complicitate la abuz în serviciu , cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.

Continuarea aici

Parteneri