Prin Craiova, ”orașul roșu” au mărșăluit peste 10 000 de oameni. ”Olguța, vrem și cartea ta!”

Protestatarii adunați sâmbătă seara în Piața „Mihai Viteazul” — Piața Prefecturii din centrul Craiovei au plecat pe Strada Unirii, pe traseul cartier G.Enescu — cartier Craiovița Nouă, iar pe drum acestora li s-au alăturat și alte persoane, transmite corespondentul Agerpres.
La fel ca și în serile precedente, manifestanții au purtat drapelul României, steagul UE și pancarte cu mesaje pe care se putea citi „Refuz acest abuz”; „Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!”, „Gratii, nu grațiere”, „Jos Guvernul!”, „Vrem anticipate”, „Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!” etc. Au fost și proteste împotriva PSD și a Olguței Vasilescu – ”Olguța, vrem și cartea ta!”, trimitere la cărțile scrise de pușcăriași.
Protestul s-a încheiat în jurul orelor 23,00. Un protest a avut loc, conform Agerpres, și pe malul Dunării, la Calafat. Manifestanții nu s-au arătat mulțumiți cu retragerea ordonanței care modifică legislația penală și au spus că vor demonstra în continuare, fiindcă cei de la putere ”mint din nou”.
AMPress