Procurorii n-o vor pe Adina Florea la șefia DNA. Avizul negativ a fost primit, vineri, de ministrul Toader

0 59

 

Ministrul Tudorel Toader a primit la Ministerul Justiției avizul secţiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA. Ministrul a scris pe Facebook că va analiza acest aviz care este negativ al procurorilor din CSM.
„În şedinţa din data de 8 octombrie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate, a avizat negativ propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa”, precizează CSM, într-un comunicat de presă.

Procurorul Florea vine de la Constanța și luni a fost intervievată de colegii ei din CSM. Ea a fost aleasă după două runde de interviuri cu pretendenți, de Tudorel Toader, care inițial i-a respins pe toți pentru programul managerial neconvingător .

Aurelia Apostol, AMPress

 

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.