AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Produse moderne și profesionale pentru saloanele de îngrijire a unghiilor!

Burgundy brown manicure with yellow leaf on a background of acorns

Numărul firmelor care oferă servicii de înfrumusețare s-a mărit foarte mult în ultimii 20 de ani. Putem discuta deja despre o concurență foarte crescută în acest domeniu! Pentru a depăși cu succes acest inconvenient, saloanele de înfrumusețare au nevoie mai mult decât oricând de produse profesionale pentru a realiza manichiuri moderne și perfecte.

Pentru că dorim să vă sprijinim, facem următoarea recomandare interesantă. Nu trebuie să cumpărați imediat, trebuie doar să analizați produsele și să le testați. Credem că veți fi foarte mulțumiți, cu siguranță, în primul rând datorită calității excelente și apoi datorită prețurilor.

Enails.ro este distribuitorul de produse profesionale și semiprofesionale care a reușit să cucerească foarte multe firme și persoane particulare din România cu un raport calitate/preț excelent pentru produsele pe care le are incluse în portofoliu. Este deja un brand cunoscut la noi în țară și foarte îndrăgit de clientele care uneori își îngrijesc singure unghiile acasă.

Gama de produse de aici este variată, începând cu pretențioasele soluții pentru pregătirea unghiilor pentru manichiurile moderne: soluții Primer, soluții de tip Base Coat, Top Coat, substanțe degresante de actualitate, acetonă, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru hidratare, ustensile și pile pentru manichiuri, geluri construcții, geluri UV, pudre acrilice, etc.

Aici veți găsi inclusiv produsele necesare pentru realizarea manichiurilor persoanele cu probleme ale unghiilor. Există foarte multe metode moderne de reconstrucție a unghiilor astăzi. Orice salon de înfrumusețare va fi foarte fericit să descopere produse care permit, inclusiv realizarea unor unghii care sa atragă toate privirile la evenimente speciale.

Nu este nevoie să căutați decoruri pentru unghii în altă parte. Într-un singur loc aveți tot la îndemână acum: geluri, soluții, decoruri și tatuaje!

 

Produse pentru perioada de pandemie

            Actuala conjunctură generată de pandemie înseamnă o perioadă grea pe care trebuie să o traversăm cât mai bine. În afară de nenumăratele produse pentru unghii distribuitorul Enails.ro are disponibile în stoc în acest moment, dezinfectante profesionale eficiente și pentru virusuri de tip SARCOV și sterilizatoare pentru instrumentar. Prețurile sunt reduse în momentul de față la foarte multe categorii de produse. Vă avantajează comenzile mari deoarece serviciile de transport sunt GRATUITE pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Încercați o variație de produse, bineînțeles după ce le veți testa, pentru ca oferta salonului dumneavoastră să fie mai interesantă pentru clienți. Vă ajută foarte mult prețul redus de achiziție. Oricum, indiferent de decizia dumneavoastră, consultarea periodică a ofertelor de aici nu este timp irosit inutil!

Orice produs postat pe site-ul de prezentare poate fi comandat și de către persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă. Comenzile se pot face într-un mod simplu, online, plata o puteți realiza cu cardul sau ramburs. Produsele se pot returna, respectând doar câteva condiții stricte.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!