• Home
  • Prima
  • Prof. dr. Pavel Chirilă: Niciodată omenirea nu s-a confruntat cu o asmenea poluare electromagnetică

Prof. dr. Pavel Chirilă: Niciodată omenirea nu s-a confruntat cu o asmenea poluare electromagnetică

pavel chirila 1

”Nu vă expuneţi abuziv la radiaţiile UV şi electromagnetice! Deci nu numai hrana ne îmbolnăveşte, ci şi poluarea electromagnetică, abuzul de telefoane mobile, de wireless, de staţii radar, antenele de la televiziuni, microundele sau aparatele de laborator. Deci există o poluare electromagnetică foarte mare în văzduh, care n-a existat niciodată în istoria omenirii. Şi e lucru dovedit prin studii că poate da cancer. De asemenea, prevenţia se face şi prin renunţarea la fumat” a spus prof. dr. Pavel Chirilă pentru sanatosonline.ro.

Referindu-se la alimente, doctorul a reluat ceea ce a spus mereu: ”Nu consumaţi niciodată acest aliment, stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen.Zahărul alb rafinat stimulează factorul de creştere celulară. Cancerul de sân, de colon şi de prostată apare mai frecvent la consumatorii de zahăr. Concluzia, nu consumaţi niciodată zahăr alb!”

Apariția unor viruși poate fi legată de orice, mediu, poluare, alimentație, igienă, dar nimeni deocamdată nu știe nimic cert, așa că doctorul evită să se pronunțe. Coronavirusul, care a dat peste cap omenirea, rămâne o mare enigmă și unicul aspect cert, asupra căruia savanții lumii sunt de acord, este că el se poate transmite foarte ușor, din ce în ce mai uşor de  la om la om.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri