Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu: SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALĂ! (partea a II-a)

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu, prieten al AMPress, unde a publicat interviuri și sfaturi medicale, ne-a trimis un articol excepțional prin simplitatea și forța argumentelor în chestiuni fundamentale. Am publicat prima lui parte cu credința că dacă marele alergolog și universitar ni-l trimite, e de urmat, aplicat, ținut minte. Și, cum ne îndeamnă domnia sa, să-l dăm mai departe prietenilor. Așa am făcut. Continuăm astăzi cu partea a doua a acestei lecții bazate pe experiență medicală proprie și pe ceea ce profesorul consideră că e de luat în seamă și ținut minte, din experiența altor medici și a marilor școli medicale ale lumii. Inventatorul, recunoscut în Europa, al ”terapiei prin muzică”, autor al unor cărți care se predau în facultăți de renume din țări care au grijă de sănătatea cetățenilor lor, trăiește modest într-un București care-i datorează mult, mai mult decât știe acest București. (AMPress)

Secret dezvăluit

Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei

Distribuie prietenilor

Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! O alternativă … După ce ani dezile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din StateleUnite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret. O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi.

Rezultate remarcabile !

O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie,dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenire.
Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.
După mai bine de 20 de probe de laborator, realizateîncepând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic,folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.
Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

Mod de preparare

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:
– într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
– în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.
Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”. Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o.

Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastră şi ne spune că greul a trecut. Dacă tu crezi în El, trimite acest email si altor persoane si du-le mesajul de Speranta si Credinta cu Iubire din Iubire.