AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Protest al transportatorilor și fermierilor. Un singur tractor adus pe o platformă, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Marele miting al transporatorilor şi fermierilor din Piaţa Constituţiei se rezumă la un singur tractor adus pe o platformă. A fost şi singurul care s-a înscris cu numărul de înmatriculare. Mitingul a fost aprobat pentru 5.000 de oameni şi 200 de utilaje şi camioane.

Conform tvrinfo.ro, organizatorii protestului transportatorilor și fermierilor au anunțat că vor fi prezente mii de persoane și sute de mașini. În realitate, Piața Constituției este goală, cu excepția unui TIR cu o remorcă pe care se află un tractor. Șoferul autovehiculului a refuzat să vorbească cu jurnaliștii.

Potrivit Prefecturii Municipiului București, până sâmbătă, la ora 16.00, când organizatorul avea obligația să notifice autoritățile cu privire la numărul mașinilor participante, li s-a transmis că va fi prezent doar un cap tractor cu remorcă.

Potrivit legii, solicitările care vor veni după această oră nu vor fi luate în calcul.

Încă de la început, transportatorii și fermierii care protestează de 12 zile în stradă au spus că nu vor participa la acest protest, pentru că are conotații politice, iar organizatorii nu le reprezintă interesele.

În Afumaţi, la intrarea în Capitală, acolo unde timp de zile în șir erau strânşi transportatori şi fermieri, numărul celor care protestează a scăzut.

Transportatorii și fermierii protestează în Piaţa Constituţiei duminică, luni şi marţi, între orele 9.30 şi 22.00, iar vehiculele de tonaj mare se vor deplasa către acest loc începând cu ora 6.30.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!