Protest, duminică seară, în Piața Universității: „Arafat, Demisia!”

 

Duminică, la orele 18.00, în Piaţa Universităţii din București va avea loc un protest. Oamenii se strâng pentru a cere demisia lui Raed Arafat, după ce noi imagini cu intervenția de la Colectiv au fost date publicității.

”Arafat, Demisia! Ai #Colectiv pe conștiință!
La 4 ani de la cea mai mare tragedie din istoria recenta a Romaniei, incendiul din Clubul Colectiv, care a luat viata a peste 65 de tineri, un pompier a publicat filmari de 20 de minute si 40 de secunde ce constau in interventia din Cazul #Colectiv
Filmarile au fost tinute secrete, acestea ajungand doar la cativa superiori din cadrul ISU. Filmarile nu au ajuns nici macar la Guvern sau la la Corpul de Control al Guvernului.
Filmarile au fost tinunte secrete la ISU si IGSU, Raed Arafat fiind secretar de stat in MAI si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), ce are in subordine IGSU si ISU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Inspectorartul pentru Situatii de Urgenta), fix institutiile ce au tinut secrete filmarile.
Duminica, ne strangem in Piata Universitatii (fantana de la Arhitectura – locul unde au inceput protestele pentru Colectiv), apoi plecam in mars spre sediul DSU, situat in Piata Revolutiei”, afirmă organizatorii protestului, pe pagina de Facebook, potrivit realitatea.net.