Protest, duminică seara, în Piaţa Victoriei: „PSD, ciuma roşie”

Un protest a avut loc, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală. 100, la un moment dat, spre orele 20,00, 2oo de oameni și-au exprimat nemulțumirea faţă de măsurile luate de guvernanţi, inclusiv creşterea preţului carburanţilor şi banilor alocaţi , de autorităţile locale, bisericilor, dar și față de prestaţia ministerului Educaţiei.
„Ne-am saturat de PSD şi de Firea, care acum s-a gândit că e mai bine să ia bani de la străzi şi de palmieri ca să dea la biserici. Nu am nimic cu bisericile, dar cred ca ar trebui sa prioritizăm lucrurile. S-a scumpit benzina şi acum se vor scumpi toate pentru că trebuie să scoată de undeva bani pentru a da pensiile şi salariile pe care le-au tot promis”, susţine Ionela, o femeie de 40 de ani prezentă în piaţă, potrivit Mediafax.
„Dacă Dragnea ar întra la puşcărie, nu ar mai fi proteste. Eu o să ies în stradă până o să îl văd pe Dragnea acolo unde îi este locul. L-a schimbat pe Grindeanu ca să aducă un guvern mai slab, iar cea mai bună dovadă este ministrul Educaţiei, care face ce îl duce pe el capul şi care nici măcar nu ştie să vorbească corect limba româna. Să le fie ruşine!”, explică, nemulţumit, Andrei, în vârstă de 36 de ani, conform sursei citate.
„Mai bine mort decât pesedist!” şi „PSD, ciuma roşie!” sunt lozincile scandate de cei prezenţi în Piaţa Victoriei. Mitingul a fost convocat pe Facebook cu mesajul;  ”Ne fură la benzină, la TVA, ne fură educația copiilor, ne fură sănătatea, pensiile, ne fură asfaltul și șoselele, ne fură pădurile, ne fură munții și minele, ne fură apele, ne fură Dunărea cu insule cu tot, ne fură VIAȚA, ne fură TOT! Vor să ne fure și dreptul la o justiție liberă și independentă! Români, ne-am săturat! Ne vrem viața înapoi! Vrem oameni competenți la conducerea țării. Fără penali în politică! Vrem justiție liberă și independentă, nu corupție. Haideți să ne apărăm drepturile! Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici!”.