• Home
  • Prima
  • Protest în Piaţa Victoriei faţă de restricţiile impuse pentru limitarea pandemiei

Protest în Piaţa Victoriei faţă de restricţiile impuse pentru limitarea pandemiei

protest impotriva guvernului 1

Peste o sută de persoane s-au adunat, duminică după amiază, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta faţă de noile măsuri luate de Guvern pentru limitarea răspândiri virusului SARS-CoV-2, care ar urma să intre în vigoare luni. Potrivit news.ro, unii dintre manifestanţi sunt nemulţumiţi de obligativitatea purtării măştii de protecţie, iar alţii vor ca pieţele agro-alimentare să rămână deschise.

Mobilizarea pentru manifestaţia din Piaţa Victorie s-a făcut prin intermediul reţelelor sociale. Persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern care vor intra în vigoare luni. Mulţi dintre protestatari nu poartă masca de protecţie, iar cei care au asupra loc masca nu o poartă în aşa fel încât să le acopere nasul şi gura. De altfel, uni dintre manifestanţi s-au declarat sceptici cu privire la existenţa noului coronavirus.

Unul dintre protestatari a afişat o pancartă pe care scrie ” In iad cu masonii satanişti care ne conduc” iar alţii au pancarte cu numeroase mesaje anti-mască şi anti-vaccinare.
Actualizare: Numărul protestatarilor a crescut la 400 în jurul orei 19.00.
Jandarmeria anunță că a aplicat 15 sancțiuni în valoare de 7.000, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei.

Parteneri