Protest la DNA. Se cere demisia Laurei Codruța Kovesi

 

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, împreună cu alte câteva persoane, au protestat în faţa sediului DNA, cerând demisia procurorului șef al instituției, Laura Codruța Kovesi.

„Vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă a fost la Oprea acasă în noaptea alegerilor. Doamna Kovesi stă aici baricadată în templul anticorupţie şi refuză să se prezinte în faţa comisiei de anchetă. Domnia sa consideră că nu trebuie să se prezinte în faţa comisiei şi să rămână ascunsă aici. Aşa că am venit eu, membru al comisiei de anchetă în Parlamentul României să îi adresez această întrebare. Doamna Kovesi înţeleg că vrea, chiar si pe procurorii din DNA să îi testeze cu poligraful. Să se supună şi dumneaei testului cu aparatul poligraf. Are obligația să răspundă altfel nu mai are ce căuta aici. Trebuie revocată din funcție de urgentă”, a declarat Pleşoianu.

Distribuie prietenilor

Lângă grupusculul protestatarilor au venit  persoane izolate care ”au protestat față de protest”. Un cetățean l-a întrebat pe deputatul PSD, intrând în polemică cu acesta,  de ce nu protestează fiindcă la conducerea Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal? Protestul inițiat de deputatul PSD este calificat de unii trecători, drept ”revolta celor condamnați sau care urmează să fie condamnați împotriva celor care-i cercetează”.

Aurelia Apostol, AMPress