Protest (pe ploaie) în Piața Victoriei

Ploaia nu i-a împiedicat pe unii oameni să protesteze. Astfel, duminică seara, în Piața Victoriei din București, s-au adunat în jur de 200 de persoane (orele 19.00), care protestează împotriva „grațierii corupților”.

Pentru această seară era anunțat și un marș către Palatul Parlamentului, însă vremea rea și numărul mic de protestatari ar putea împiedica deplasarea.
Oamenii își manifestă nemulțumirea față de proiectul Legii grațierii care urmează să intre luni în Senat pentru dezbatere și vot final.

UPDATE: 20:15  Marșul spre Parlament e în desfășurare, cei circa 400 de participanți, la care s-au adăugat cetățeni din Piața Romană, de pe Bulevardul Magheru, nerenunțând la deplasarea spre clădirea legislativului. Unii demonstranți au cerut demisia Parlamentului în totalitate, considerat ”nedemocratic și adversar al intereselor poporului”. ”Nu putem accepta un Parlament condus de persoane condamnate care au doar interesul de a-și proteja hoțiile și a pune la adăpost clica de hoți”, a declarat un pensionar, inginer constructor.

Distribuie prietenilor

Foto – stirileprotv.ro

Aurelia Apostol, AMPress