Protest sub formă de horă în Piața Victoriei, de ziua Unirii Principatelor

Un nou protest antiguvernamental este anunţat pentru miercuri seara, în Capitală, manifestanţii fiind invitați la o horă în Piaţa Victoriei, pentru a marca sărbătoarea Unirii Principatelor Române. Participanții ar urma să se strângă la Piaţa Victoriei, în fața clădirii Guvernului, începând cu ora 18.00. În jurul orei 20.00, cei prezenți îşi vor da „mână cu mână” pentru a „învârti hora frăţiei”.
Evenimentul este organizat de comunitățile: insist, deci REZIST; rezist, deci EXIST, Reușim, Insistăm pentru Romania Demna, Spațiu liber de corupție. #VăVedem din Bucuresti, Rezist.TV şi Rezistenții din Piata Victoriei.
„În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Romane), mergem cu mic, cu mare, în Piața Victoriei din București pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniți toți, scăpăm țara de hoți!
România trebuie să fie condusă de politicieni integri și competenți, nu de politicieni penali și corupți! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generație de politicieni cu care să ne mândrim și pe care sa îi respectăm!”, se arată pe pagina evenimentului, potrivit realitatea.net
Apelul a fost lansat pe Facebook, sub titlul „Hora Unirii Noastre pentru o justiţie independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali şi corupţi”.