PSD a depus moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”

PSD a depus moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”, a anunțat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. El a mai spus că negociază cu toate partidele parlamentare, mai puțin PNL și PMP, care sunt la guvernare.

„Am depus moțiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină cu soluții pe care toți românii le așteptau, guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Rezultatul îl vedem cu toții – au scăpat total de sub control pandemia, au distrus economia și au prăbușit nivelul de trai al românilor”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit stiri.tvr.ro.

El a mai spus că negociază cu toate formațiunile parlamentare, mai puțin cu PNL și PMP.

Distribuie prietenilor

„Vrem să votăm cât mai repede. Eu doresc să votez cât mai repede. Din ce am citit eu cu stafful meu politic, nu e o problemă dacă o vom vota în sesiune extraordinară”, a adăugat liderul interimar al PSD.
Reprezentanții Guvernului și-au pierdut iremediabil credibilitatea în modul în care au gestionat pandemia – au spus că virusul e deosebit de grav, dar s-au purtat ca și cum virusul n-ar fi existat, petrecând fără mască și fără distanțare, susțin social-democrații în moțiunea de cenzură.

„Chermezele PNL în vremea pandemiei. Reprezentanții Guvernului și-au pierdut iremediabil credibilitatea în modul în care au gestionat pandemia. Au spus pe gură că virusul e deosebit de grav, dar s-au purtat ca și cum virusul n-ar fi existat, petrecând fără mască și fără distanțare în clădirea guvernului sau dând petreceri în restaurante cu zeci de invitați și interlopi. Au încălcat toate regulile pe care le-au impus cetățenilor”, se arată în moțiunea de cenzură a PSD.