PSD anunță mitinguri în București și în țară de susținere a Vioricăi Dăncilă. Ponta pare a fi adevăratul motiv

PSD se coalizează în jurul premierului Viorica Dăncilă și organizează ”pe repede” un mare miting de susținere a acesteia și a conducerii partidului. Totul se petrece pe fondul dezertărilor din partid către formațiunea lui Victor Ponta. Marele miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă va fi pe data de 9 iunie, transmite Realitatea.net

Membrii PSD au fost informați prin SMS că se pregătească pentru a ieși în stradă ca să o susține pe Viorica Dăncilă, dar și pe cei din conducerea partidului. O ședință de partid urmează să aibă loc la finalul săptămânii pentru a oficializa această propunere, pentru că Liviu Dragnea este plecat din țară.

PSD speră să aducă la marele miting pro-Dăncilă minim 65.000 de persoane, fiecare sector din Capitală fiind responsabil să vină cu cel puțin 10.000 de oameni. PSD a tot anunțat un mare miting care a fost ba pentru suținerea familiei, ba pentru a da replici celor care demonstrau împotriva modificărilor legilor justiției. El a fost de fiecare dată anulat, Dragnea asumându-și decizia. Plecările din PSD, care par a anunța doar începutul dezertărilor, sunt cele care au condus la ceea ce se vrea o ”demonstrație de forță și de unitate”. Mitinguri pentru Dăncilă vor fi organizate ți în țară.

Distribuie prietenilor

AMPress