PSD decide joi la prânz dacă organizează contramanifestații. Codrin Ștefănescu abordează intens subiectul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, miercuri seară, că la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc joi, se va decide dacă PSD va organiza o contramanifestaţie sau nu.

Potrivit informatiilor obtinute de Hotnews.ro, la sedinta CExN de joi, liderii de filiala din tara ar urma sa fie intrebati in legatura cu oportunitatea organizarii contramanifestatiei si in legatura cu capacitatea de a mobiliza un mare numar de oameni in Capitală.

Codrin Stefanescu a facut si o consultare, pe Facebook, in acest sens. „Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere ? Un miting pentru libertate, drepturi si normalitate ? Un miting pentru salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios ? Unul cu adevarat urias pentru apararea votului nostru din 11 decembrie si pentru democratie ? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu !”

Distribuie prietenilor

Codrin Ștefănescu a făcut declarații în acst sens încă de la primul miting de protest împotriva ordonanțelor de urgență privind modificarea legislației penale.

Contramanifestațiile ar avea drept scop, ca și spargerea mitingului de miercuri seara, intimidarea populației pentru a nu mai protesta. Conform unor surse din PSD, ”toate deciziile sunt la mâ
na lui Dragnea”.

D. Dumitru, AMPress