PSD inaugurează excluderile în direct, la televizor

 

Lucian Ursulețu, purtătorul de cuvânt al PSD Timiș a fost dat afară din funcție în direct, la Antena 3, de Codrin Ștefănescu și, cum rezultă din punerea la punct, și din partid. Timișoreanul spusese că nu s-a primit nicio hârtie de la centru precum că Sorin Grindeanu a fost exclus, ca atare el rămâne președinte al organizației PSD Timiș până când va veni un document clarificator. Reacția lui Ștefănescu a fost rapidă și nervoasă:.
„Îi transmis acum, în direct, că va fi schimbat (Ursulețu, din funcția de purtător de cuvînt n.n.). Nu vine el să spună că CExN este nimic și că nu am trimis noi hârtia. Dragule FOST COLEG, după cum ai auzit la televizor, hârtia a fost trimisă. Rămâi cu Grindeanu la organizația 139. Nu ne jucăm cu așa cevat”, a zis Codrin Ștefănescu, inaugurând o nouă rețetă de excluderi.
Organizația Timiș e încă divizată, iar după căderea prin moțiune a guvernului Grindeanu, nevoia de unanimități nemaifiind presantă, PSD a trecut la epurări. Codrin Ștefănescu a ajuns, mai ales prin activitatea sa televizistică, unul din greii care formează anturajul președintelui Dragnea. Surse din PSD spun însă că Ștefămescu utilizează orice prilej pentru a-și proba loialitatea, iar poziția lui în fața lui Dragnea e ”departe de ce vrea el să arate”.
C. Zamfir, AMPress