A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

PSD se pregătește să inițieze demiterea președintelui Iohannis

12 2.504

Refuzul lui Klaus Iohannis de a-l nominaliza la funcţia de prim-ministru al României pe Remus Pricopie, propunerea PSD şi ProRomânia, a stârnit reacţii de revoltă în tabăra care a dat jos guvernul Orban. Încă de miercuri, fostul premier Adrian Năstase aducea argumente constituţionale în favoarea suspendării preşedintelui Iohannis, pe care îl acuza că ar fi jignit actuala legislatură a Parlamentului.

Joi a fost rândul senatorului Robert Cazanciuc să vină la şedinţa conducerii centrale a PSD cu o carte de 1.650 de pagini („Constituţia României. Comentarii şi explicaţii”) din care a găsit că Iohannis riscă să provoace un conflict constituţional dacă nu se conformează dorinţei exprimate de majoritatea parlamentară proaspăt formată de a numi un prim-ministru girat de PSD şi ProRomânia.

Deşi nu-l înghite pe Pricopie, pe care îl consideră „o propunere oribilă”, Liviu Pleşoianu a clamat din nou suspendarea lui Iohannis, amintind că a mai cerut-o, numai că „toate geniile analizei politice” (în exprimarea sa) i-au replicat în trecut că nu e bine. Portavocea intereselor Rusiei în România consideră deci că acum este un moment la fel de bun ca oricare altul ca PSD să-l suspende pe Iohannis. Un alt marginal din PSD, senatorul Scarlat Iriza din Gorj, bravează în faţa presei locale afirmând că dacă Iohannis „se încăpăţânează, o să primească o lună de concediu. Ţara va intra pe un făgaş normal, fără alegeri anticipate, pentru că nu îşi au rostul”.

Citeste mai mult: adev.ro/q5c7qb

loading...
12 Comentarii
 1. iondinbacau spune

  PSD-isti sunt prea lasi sa-l suspende pe Iohannis.

  1. Dante spune

   Nu este vorba de „Lașitate”.. Iarăși le sare în cap UE.. Ambasadele.. La câte favoruri a făcut Orban.. Multinaționalelor””…!!… Nu știu cât este de adevărat dacă Orban a scutit pe Raiffeisen Bank’.. de niște bani pe care îi datora statului..
   Doar nu degeaba a sărit directorul Băncii în stradă la una cu ##rezistenții😂😂😂

   1. silviu spune

    Pai tocmai asta inseamna ca sant lasi si nu infrunta UE si ambasadele ! N-au coaie ! Sant fricosi !

   2. adina paraschiv spune

    Au avut in sedinta o ordonanta pentru scutirea bancii Raiffeisen de o datorie in urma unei sentinte judecatoresti , dar au renuntat la ea inca din sedinta, ca si-au dat seama ca e „groasa”.

   3. mary spune

    Va recomand sa mai si ganditi , rational . Cel mai bun si cel mai performant guvern , pentru oameni a fost guvernul Orban .Pe care escrocii psd l-au dat jos, fiindca i -a deranjat ca le a taiat pensiile speciale si le- a interzis sa -si mareasca salariile cum poftesc . Plus ca guvernul Orban a facut mai mult in 3 luni decat au facut bolsevicii psd in 3 ani . Asa ca lasati -o cu fake newsurile am citit toate ordonantele date, toate sunt pentru binele populatiei .Tot o dati cu multinationalele , pai aceste companii aduc mii de locuri de munca unde tinerii castiga ca -n vest si aduc venituri tarii cretinilor !

    1. RaduD spune

     Mary (sau Mărie!) tu în ce țară trăiești??? Chiar a fost guvernul „perfect”? Poate pentru Polisano si alte spitale particulare! Cucoana de la invățământ a declarat ca nuare ce face cu 6% din PIB!!! Mai vrei?…

 2. H-D spune

  Pra SLAB-PSD-ul……..prea ca la tara! 😂😂😂

 3. Aurel Moraru spune

  Au avut pana acum cel putin 6 motive de suspendare a lui Johannis, dar geniile lor analitice nu au facut-o. Acum bine le face cu toate ca asta e pur si simplu bataie de joc din partea lui si pentru partide si pentru catateni.

  1. Mary spune

   cu ce isi bate joc Iohannis de tine , ma rog ?? Ori esti cretin si nu mai poti gandi rational ??

 4. D spune

  Apropo de PSD din …FSN : „Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești.” Adevarat sau nu?

 5. mary spune

  Dinozaurii psd se joaca cu focul . Daca voi veti continua sa ne sicanati cu povestea asta, numa bine o sa reactivati revolta publica si numa bine veti disparea politic , si o meritati ! Asta fiindca ati creat gratuit o criza politica, de neaccceptat ,ati umilit un guvern performant , fiindca nu e hot ca voi .Bun asta va va duce la pieire, indiferent cand vor fi alegerile , fiti siguri de asta .Romanii mai si gandesc , nu sunt atat de tembeli pe cat ii credeti voi , De -abia astept sa va vad pe treptele DNA escrocilor !

 6. Groza spune

  Masura trebuie sa fie pentru ambele tabere.Care pierde pleaca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More