AM Press Logo
Muzeul Pietrei

PSD solicită conducerii USR să o suspende din partid pe „inculpata” Clotilde Armand

”PSD solicită conducerii USR să iasă din starea de incompatibilitate cu propriile sloganuri de campanie și să o suspende din partid pe inculpata Clotilde Armand, primarul Sectorului 1”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Partidul Social Democrat.

„USR nu mai are nicio scuză pentru a face scut în jurul inculpatei Clotilde Armand. Este un dublu standard mizerabil. Inițial au invocat că nu s-a deschis dosar penal în urma deciziei ANI privind conflictul de interese în care primarul Sectorului 1 s-a numit pe sine șef de proiect, cu salariu peste limitele legii. Apoi, când s-a deschis dosar, au spus că nu are calitate în anchetă. Iar când a primit calitatea de suspect, au spus că nu există nicio decizie în instanță. Au mutat definiția „penalilor” prin toate fazele procesului penal doar pentru a-și apăra inculpații din partid. Acum nu mai au nicio scuză! Există o instanță de judecată care tocmai a validat starea penală în care se află inculpata Clotilde Armand, care continuă, fără rușine, să ia decizii în funcții publice.

La fel, primarul USR de la Bacău, Lucian Viziteu, tocmai a confirmat că face parte din categoria „penalilor în funcții publice”, pe care USR-iștii îi înfierau pentru a obține votul cetățenilor. Nici în acest caz conducerea USR nu s-a delimitat și nu a luat măsuri în linie cu principiile de integritate. La fel cum nu a făcut-o nici cu fostul ministru Vlad Voiculescu care a împovărat bugetul Sănătății cu achiziții supradimensionate de vaccinuri, pentru care este cercetat de DNA. În loc să îl excludă din partid cum cereau în cazul altora, l-au cocoțat în fruntea listei de la europarlamentare!”, se arată în comunicatul citat.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!