Pumni în cap înotătoarei care a ajuns prima la cruce. Agresorul (”Cruciatul?”) a mai lovit-o o dată și la mal

O înotătoare care a ajuns prima la crucea  aruncată în mare de ÎPS Teodosie s-a plâns la poliție că un alt înotător i-a smuls crucea de lemn și a lovit-o cu pumnii, fiindcă fata își cerea crucea înapoi. Ajunsă la treptele de la Cazinou a fost lovită din nou ți îmbrâncită de același ”Cruciat”. „Mi-a smuls-o din mână şi m-a lovit cu pumnii“

În imaginile puse la dispoziţie de Arhiepiscopia Tomisului, se vede cum un înotător îi smulge crucea de lemn din mână tinerei care a prins-o iniţial, în timpul ceremoniei care a avut loc în preajma Cazinoului din Constanţa în cursul zilei de luni, 6 ianuarie, cu ocazia Bobotezei. Scandalul a continuat şi după ce au ajuns la mal, fata apelând la ajutorul jandarmilor. „Eu am ajuns la cruce, am pus mâna pe ea, el a venit, mi-a luat-o din mână. Cei care erau cu ÎPS în barcă au văzut foarte clar că eu am luat crucea. Am ridicat-o, iar el a venit şi mi-a smuls crucea. I-am spus să mi-o dea înapoi şi a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele, apoi a plecat de lângă mine”, spune tânara.

Tânăra susţine că i-a cerut crucea agresorului şi când au ajuns la mal, însă acesta a împins-o pe scările ce fac legătura între mal şi faleza Cazinoului din Constanţa.

Tradiţia spune că cei care le recuperează vor avea noroc tot anul. SURSA VIDEO: Arhiepiscopia Tomisului

Citeste mai mult: adev.ro/q3owcf