A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Pumni în cap înotătoarei care a ajuns prima la cruce. Agresorul (”Cruciatul?”) a mai lovit-o o dată și la mal

3 593

O înotătoare care a ajuns prima la crucea  aruncată în mare de ÎPS Teodosie s-a plâns la poliție că un alt înotător i-a smuls crucea de lemn și a lovit-o cu pumnii, fiindcă fata își cerea crucea înapoi. Ajunsă la treptele de la Cazinou a fost lovită din nou ți îmbrâncită de același ”Cruciat”. „Mi-a smuls-o din mână şi m-a lovit cu pumnii“

În imaginile puse la dispoziţie de Arhiepiscopia Tomisului, se vede cum un înotător îi smulge crucea de lemn din mână tinerei care a prins-o iniţial, în timpul ceremoniei care a avut loc în preajma Cazinoului din Constanţa în cursul zilei de luni, 6 ianuarie, cu ocazia Bobotezei. Scandalul a continuat şi după ce au ajuns la mal, fata apelând la ajutorul jandarmilor. „Eu am ajuns la cruce, am pus mâna pe ea, el a venit, mi-a luat-o din mână. Cei care erau cu ÎPS în barcă au văzut foarte clar că eu am luat crucea. Am ridicat-o, iar el a venit şi mi-a smuls crucea. I-am spus să mi-o dea înapoi şi a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele, apoi a plecat de lângă mine”, spune tânara.

Tânăra susţine că i-a cerut crucea agresorului şi când au ajuns la mal, însă acesta a împins-o pe scările ce fac legătura între mal şi faleza Cazinoului din Constanţa.

Tradiţia spune că cei care le recuperează vor avea noroc tot anul. SURSA VIDEO: Arhiepiscopia Tomisului

Citeste mai mult: adev.ro/q3owcf

3 Comentarii
 1. Nelutu spune

  Daca este sportiva,sa se manifeste pe o arena,recuperarea crucii este o misiune exclusiv barbareasca!Bine i-a facut flacau acela,a fost prea civilizat,individa merita un sut in fund atunci cind s-a legat de el si pe mal!Se pare ca femeile uita care este misiunea lor pe pamant si se amesteca in treburile barbatesti.

  1. Gascon spune

   Hahaha, suntem in secolul XXI, care e misiunea femeilor, dl. Neluțu, sa primeasca suturi in fund de la barbati? Din moment ce in ziua de azi Episcopia permite femeilor sa participe, cine esti matale sa dai directive?

 2. Alunelu spune

  Este in totala opozitie cu invatatura crestina ce a facut si el si” aparatorul” lui care a comentat; chiar parea ca e lipsa de oameni primitivi in mileniul asta…uite ca sunt destui. Probabil e convins ca o sa-i mearga bine tot anul daca a dat pumnii aia, haha.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More