Quintus, în CNC al PNL: Am venit cu greu pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, că a venit „cu greu” la şedinţa CNC pentru a le garanta liberalilor viitorul „strălucit” al partidului, în condiţiile în care el crede în „trăinicia şi victoriile” PNL.
„Am venit cu greu înaintea dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră aici pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului nostru. Şi pentru a vă garanta, alături de un om pentru care am preţuire deosebită şi sper să treacă prin necazul pe care îl trăieşte acum, domnul Vasile Blaga. Noi doi eram garanţia şi suntem garanţia fuziunii acestui partid”, a afirmat Mircea Ionescu Quintus, citat de News.ro

Liberalul a ţinut să precizeze că el crede „în trăinicia şi victoriile partidului” pentru că este „cel mai bătrân şi vechi membru al PNL”.

„Sunt membru al PNL de 80 de ani. Împreună cu tatăl meu am trăit 100 de ani în acest partid. Nimic nu mi-a putut clinti sau mişca în vreun fel adeziunea la el şi încrederea în el”, a completat el, conform sursei citate.