• Home
  • Prima
  • Raed Arafat: Am pierdut lupta cu Covid 19. Spitalele vor fi reorganizate. Virusul e o vietate mai inteligentă ca omul

Raed Arafat: Am pierdut lupta cu Covid 19. Spitalele vor fi reorganizate. Virusul e o vietate mai inteligentă ca omul

COVID 19 1 1

Raed Arafat a declarat că ”este foarte clar” că se va ajunge la indicele de infectare cu COVID-19 de 3 la mia de locuitori în Capitală, iar  lupta cu Covid a fost pierdută.

„Aşa cum evoluează lucrurile, să ajungem la indicele de 3, în Capitală, este foarte clar. Se vor aplica toate regulile care au fost prevăzute în Hotărârea de Guvern. restaurantele închise, nu mai sunt activităţi la teatre, nu mai sunt activităţi la cinematografe. Bineînţeles, masca devine obligatorie în toate spaţiile publice, deci nu mai există diferenţiere între spaţiul aglomerat şi spaţiul neaglomerat, în toate spaţiile masca este obligatorie. Astea sunt regulile care sunt de bază, în această situaţie. Când trecem de pragul de 3 la mie şi sperăm ca populaţia să înţeleagă şi să respecte pentru că sistemele sanitare au limitele lor, nu doar în România”, a declarat Raed Arafat la Digi24, vineri seara.

Este posibil ca spitalele să fie reorganizate, teatrele și restaurantele închise și nici situația școlilor nu poate fi privită cu optimism.

Pe  acest fond sunt oameni care persiflează pandemie, iar unii politicieni cred că pot urca pe morminte.

Prof.univ. dr. Constantin Dulcan, autor al cărții ”Inteligența materiei”, tradusă în multe limbi,  atrage atenția că  virusul este ”o  vietate inteligentă, iar inteligența lui este deocamdată superioară celei a omului”. Dacă nici în al 12-le ceas nu am înțeles nimic, atunci al 13-lea poate să nu mai existe, a spus savantul român.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri