• Home
  • Prima
  • Raed Arafat avertizează: Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine

Raed Arafat avertizează: Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine

arafat 3

Concis și  revoltat, Raed Arafat avertizează pe pagina sa de Facebook, că virusul nu e în scădere, dimpotrivă, iar pericolele pentru omenire nu pot fi tratate cu ”trăzneli”.

„Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID 19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere, scrie Arafat.

Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marți- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Până acum din păcate am depășit 850 de decese.

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3 846 226 de persoane și au decedat din păcate 265 873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.

De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trazneli” citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public.

Am ajuns la o faza hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boală nu ar există și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreb dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manupulative răspândite de acesta.

Eu va rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!”, a fost mesajul postat de Arafat pe pagina sa de Facebook.

La rându-i, ministrul Nelu Tătaru, al Sănătății, spune că regulile trebuie menținute, iar relaxarea n-a venit fiindcă pandemia nu și-a atins vârful. 80 la sută din populație a înțeles să se apere și să-i apere pe ceilalți. sunt însă 10 la sută, ”foarte vocali” care strică tot, distrug tot profitând de nerăbdarea justificată a populației.

C. Zamfie, AMPress

Parteneri