Raluca Turcan, PNL: ”O doamnă ministru de Interne oferă de la tribuna Parlamentului mult tupeu, aroganţă, pizmă, afundându-se în minciună”

 

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan s-a atătat profund dezamăgită de discursul ministrului de Interne care, după ce sute de oameni au fost bătuți și milioane dezamăgiți, vine la acest microfon și spune minciuni.

„Trebuie să recunosc că îmi pare rău deopotrivă că de la acest microfon s-au spus minciuni şi pentru că, din nefericire, un ministru de interne, după ce sute de oameni au fost bătuţi – femei, copii, vârstnici, după ce milioane de români au fost dezamăgiţi, după ce încă sute de români sunt sub tratament, o doamnă ministru de interne oferă de la tribuna Parlamentului mult tupeu, aroganţă, pizmă, afundându-se în minciună. Şi vreau să vă spun un lucru doamnă ministru de Interne, şi vă spun cu maximă responsabilitate: în urma discursului de astăzi v-aţi afundat tot mai mult în minciună”, a spus Turcan, de la tribuna dezbaterilor din Camera Deputaților.

Distribuie prietenilor

Dezbaterea moţiunii simple intitulate „Bastoanele PSD peste obrazul democraţiei româneşti” a adus, ca de obicei, schimburi acide de replici între putere și opoziție.
Aurelia Apostol, AMPress