AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Raport medico-legal după bătaia din Parlament: Deputatul Florin Roman are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale

Foto – captură Digi24

Raportul de la Institutul de Medicină Legală atestă leziunile deputatului Florin Roman, după agresiunea de săptămâna trecută, când a fost lovit de deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, potrivit news.ro.

Conform medicilor, Florin Roman are nevoie de cinci zile de ingrijiri medicale, au precizat surse parlamentare. Roman va depune plângere la Parchetul General, în urma acestui incident, pentru ultraj, agresiune şi loviri. Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a anunţat că în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de luni s-a aprobat sancţiunea maximă pentru Dan Vîlceanu, în urma agresiunii la adresa liberalului Florin Roman, şi anume reducere cu 50% a indemnizaţiei, timp de 6 luni şi limitarea la 10 secunde, pe o perioadă de 3 luni, a luărilor de cuvânt în cadrul plenului, sancţiune ce urmează să se aplice de luni, 27 mai.

„Vom continua să propunem înăsprirea Regulamentelor până când vom exclude orice formă de violenţă din comportamentul parlamentarilor”, spune Andronache, potrivit digi24.ro.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!