• Home
  • Știri
  • Rareş Bogdan: ”Ascultaţi cu circumspecţie retorica de la Bruxelles. Nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, nu mâncaţi făină de gândaci, şi nici să nu staţi la 19 grade”

Rareş Bogdan: ”Ascultaţi cu circumspecţie retorica de la Bruxelles. Nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, nu mâncaţi făină de gândaci, şi nici să nu staţi la 19 grade”

rares bogdan 2

Europarlamentarul Rareş Bogdan le recomandă tinerilor liberali să asculte cu circumspecție „retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Si fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL, potrivit g4media.ro.

El a reamintit că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă, are energie electrică, inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol.

Parteneri