AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Rareș Bogdan: Ciucă va fi sută la sută președintele României

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va fi „sută la sută” președintele României.

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare” a spus Rareș Bogdan, potrivit digi24.ro.

El a adăugat că Ciucă va fi „sută la sută președintele României”.

„E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe. Faptul că aținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a susținut el.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru această funcție decât Ciolacu, Bogdan a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!