AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Rareș Bogdan: Dacă Cioloș nu reușește să strângă voturile necesare, se va dovedi a fi un simplu aventurier politic iresponsabil

PNL nu va negocia cu AUR și PSD pentru susținerea Guvernului, a declarat eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele liberalilor, joi seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

„Dacă domnul Cioloș nu reușește să strângă voturile necesare pentru a trece Guvernul (…) și se dovedește a fi un simplu aventurier politic iresponsabil care de fapt nu avea în spatele său o coaliție cum a avut la moțiune cu AUR și cu PSD, atunci sigur că Președintele României va fi nevoit să facă o nouă rundă de discuții, de consultări pentru a sta de vorbă cu partidele politice și a găsi soluție. Noi sigur că vom căuta soluții. Ce vă pot spune 100% este că soluția noastră este una de construire a majorității. Sigur că noi ne dorim ca cei din USR să ne voteze, să susțină un Guvern PNL și să se întoarcă”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL, care în aceeași emisiune a reiterat că partidul îl susține în continuare pe Florin Cîțu pentru funcția de premier.

PNL nu va negocia cu AUR, susține Rareș Bogdan.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!