Rareş Bogdan demisionează de la Realitatea Tv dacă nu îi sunt acceptate două condiții

Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, Rareş Bogdan, a anunţat că va demisiona de la Realitatea TV din cauza faptului că libertatea sa de exprimare, precum şi cea a invitaţilor săi a fost cenzurată.

Rareş Bogdan a făcut anunţul privind posibila sa demisie de la Realitatea Tv în cadrul emisiunii pe care o moderează la acest post. El doreşte ca doi dintre colegii săi, Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, să se întoarcă la locul de muncă pe care îl deţineau la Realitatea, iar directorul postului, Edward Pastia să fie concediat.

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan, potrivit click.ro.

Distribuie prietenilor

Cozmin Guşă, patronul Realitatea Tv a declarat că atitudinea pe care Rareş Bogdan a adopat-o este una nejustificată, ţinând cont că întotdeauna s-a bucurat de o libertate editorială totală.
„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.