AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Rareş Bogdan, despre prezidenţialele din 2024: Dacă Ciucă trece cu bine România de această iarnă, are prima şansă

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a vorbit despre alegerile prezidenţiale din 2024, afirmând în acest context că PNL mizează pe o candidatură a lui Nicolae Ciucă, dacă actualul premier îşi va dori şi dacă va fi bine poziţionat în sondaje.

Rareş Bogdan a adăugat că în PNL nu a fost luată încă o decizie definitivă cu privire la candidatul pe care îl va propune la prezidenţiale, urmând să stabilească cine beneficiază de cea mai mare încredere în sondaje.

„Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidențială stânga – dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune.
Este simplu (n.r. cum alege PNL candidatul). În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță”, a spus Rareș Bogdan la DC News, potrivit romaniatv.net.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!