• Home
  • Știri
  • Rareș Bogdan, despre proteste: ”N-au ieșit de fericiți în stradă. Nu avea de ce să intervină Iohannis”

Rareș Bogdan, despre proteste: ”N-au ieșit de fericiți în stradă. Nu avea de ce să intervină Iohannis”

rares bogdan 3

Prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică seară, la emisiunea Briefing, de la Digi24, despre protestele transportatorilor și fermierilor, că „nu este o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român”, adăugând că nu avea de ce să intervină președintele Klaus Iohannis. El a mai explicat că, până acum, „cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog.

„Păi suntem vaccinați, majori, nu e o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român. Dacă nu ne descurcăm o să intervină și Klaus Iohannis. Până acum eu zic că ne descurcăm. Am venit cu o mulțime de soluții. O parte din problemele lor le-am înțeles, sunt reale, n-au ieșit de fericiți în stradă. Nimeni nu poate să spună că Guvernul nu a fost deschis și că nu a rezolvat o parte din revendicări. Deocamdată, până la această oră, eu zic că Guvernul României, cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog, stând de vorbă cu reprezentanții celor care sunt în stradă”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24, potrivit g4media.ro.

Rareș Bogdan spune că dialogul rezolvă o bună parte din probleme De asemenea, el a mai adăugat că speră să îi poată ajuta pe oameni, să fie blocată vânzarea de cereale la negru pe piața din România.

Continuarea aici

Parteneri