Războaiele mari ale partidelor mici. PMP și Pro România, în etapa cuvintelor grele: ”Victore, nu ai înțeles nimic din pumnii încasați”

PMP și Pro România erau cât pe ce să se încuscrescă, făcând, în Senat, un grup comun. A venit apoi afirmația din Parlament a lui Victor Ponta, care pune la îndoială că Băsescu își va lăsa parlamentarii să voteze moțiunea de cenzură, având, de presupus, un blat cu Dăncilă. Iată textul postat pe Facebook, venit ca replică de la șeful deputaților PMP,  Marius Pascan:

„Ipocrizia și mitomania NU salvează România! La finalul ședinței de astăzi a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, liderul Pro România, Victor Ponta, m-a întrebat curios dacă PMP va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. I-am răspuns cât se poate de clar și inechivoc, în calitate de președinte executiv și lider al Grupului parlamentar al PMP din Camera Deputaților, că ne vom aduce contribuția la formularea respectivei moțiuni de cenzură, că toți deputații PMP vor semna și vor vota pentru respectiva moțiune, respectiv căderea guvernului Dăncilă. Am susținut consecvent și anterioarele moțiuni. În stilu-i arhicunoscut de mitoman politic, nonșalant speculativ, cabotin și „clovnăresc”, Victor Ponta a declarat mai apoi presei că: „Băsescu încearcă, are un plan, cum a reușit la Senat, să vedem daca îi lasă pe deputați să semneze și să voteze. Că Băsescu are un blat cu Dăncilă și probabil nu îi lasă”. Victore, cu astfel de intoxicări te-ai făcut anterior de râs, ai ajuns repudiat și te-ai prăbușit politic… Se pare că nu ai înțeles nimic din pumnii încasați și mai ai încă nevoie de multă penitență și recluziune”.

D.Dumitru, AMPress