AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Reacția fiului președintelui Joe Biden, după ce a fost acuzat într-un nou dosar de evaziune fiscală: „Încearcă să mă omoare”

Foto - captură YT

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a declarat vineri, 8 decembrie, că toate atacurile pe care le primește din partea sectoarelor de dreapta au ca scop uciderea lui și distrugerea președinției tatălui său.

Fiul președintelui american este cercetat într-un al doilea dosar pentru evaziune fiscală, procurorii federali susținând că Hunter Biden a folosit banii pe „droguri, escorte și iubite, hoteluri de lux și proprietăți de închiriat, mașini exotice, îmbrăcăminte și alte obiecte de natură personală, pe scurt, totul în afară de taxele lui”.

Joe Biden a refuzat să vorbească vineri, 8 decembrie, despre problemele juridice ale fiului său. În timp ce pleca de la Casa Albă spre vestul țării, președintele american i-a salutat pe jurnaliști, însă nu a vrut să comenteze problemele penale ale fiului său.

Hunter Biden susține că atacurile au ca scop uciderea lui
„Nu este vorba despre mine. În fond, ceea ce încearcă ei să facă este să mă omoare, ştiind că pentru tatăl meu ar fi o durere mai mare decât ar putea el suporta”, a declarat fiul președintelui american într-un interviu la Moby Pod, potrivit b1tv.ro.

„Ei încearcă în modul cel mai ilegitim, dar raţional, să distrugă o Preşedinţie”, a adăugat el.

Hunter Biden este de părere că atacurile de hărțuire la adresa lui au ca scop ca el să recidiveze și să consume din nou droguri.

„Au decis că singurul mod în care puteau submina încrederea tatălui meu şi capacitatea lui de a continua campania şi de a merge mai departe – în special după moartea fratelui meu (Beau) – (a fost) să-l facă să creadă că ar putea să-şi piardă fiul pe care tocmai şi-l recuperase de la o moarte aproape sigură, din cauza dependenţei”, a adăugat el.

Fiul președintelui Biden a mai fost acuzat, în luna septembrie, și de deținere a armelor de foc, proces în care a pledat nevinovat.

Președinția SUA nu a comentat noile acuzații la adresa lui Hunter Biden, dar a insistat pe ideea că președintele Biden își iubește fiul și este mândru de el.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!