A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Realitatea TV (cu Gușă cu tot?) şi-a încetat activitatea, dar se rebotează. Cum a fost tranșat scandalul neplății impozitelor

0 69

Realitatea TV şi-a încetat emisia azi. Totuşi programele sale nu dispar, pentru că Realitatea TV devine „Realitatea Plus”. O anume cumsecădenie a forurilor de decizie este pusă pe seama trecerii la PSD a acționarului Cozmin Gușă .

CNA a respins, marți, cererea Realitatea Media de prelungire a licenței Realitatea TV , luând în considerare situația juridică și a datoriilor companiei, pentru care instanța a cerut falimentul.
Fără licență, Realitatea TV şi-a întrerupt emisia la miezul nopții.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Totuşi postul nu dispare, ci îşi modifică numele. CNA a aprobat modificarea structurii serviciului Realitatea Plus, unde reprezentanții televiziunii au spus că se va muta în mare parte programul postului Realitatea TV.

Realitatea TV a fost prima televiziune din România dedicată știrilor. A apărut în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoană, apoi devenind primul post românesc de ştiri, transmiteEuropa FM.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult