Recrutare personal eficienta si transparenta in Bucuresti

Din ce in ce mai multi romani se plang de faptul ca nu au un loc de munca stabil sau ca nu au un loc de munca. De asemenea, angajatorii isi cauta in permanenta forta de lucru proaspata din randul oamenilor seriosi care, indiferent de varsta, isi indeplinesc atributiile.

Executive search Romania creeaza o legatura perfecta intre companiile in cautare de angajati si candidatii pentru un loc de munca stabil. Aceasta companie ajuta atat angajatorul cat si angajatul sa fie multumit si sa ia cele mai bune decizii pentru viitorul companiei sau pentru viitorul profesional.

Recrutarea simpla si transparenta cu manageri de top

Distribuie prietenilor

Clientii Executive Search Romania identifica nu numai competente si abilitati ci si candidati care se potrivesc din toate punctele de vedere in cadrul companiei. Recrutarea implica un grad ridicat de profesionalism, iar practicile de talent management implica intelegerea profunda a abilitatior, a cunostintelor si a competentelor si valorilor specifice pentru fiecare pozitie.

Recrutarea de succes implica o analiza destul de riguroasa in acest sens, creativitate, logica, o judecata solida. Compania isi concentreaza toate eforturile pe descoperirea celor mai performanti specialisti si manageri care au minim 3 ani experienta, care au obtinut rezultate cu care se mandresc si care cauta organizatia potrivita in care sa poata crea valoare adaugata.

Recrutarea reusita pentru companii de top din Romania

Executive search Romania are experienta cu cei mai mari distribuitori si importatori de inputuri in domeniul agriculturii, avand la activ multiple conexiuni in industrie. Astfel au fost pusi in legatura inginei agronomi, fermieri si mari producatori din Romania, insa nici domeniul constructiilor nu este neglijat.

Marile corporatii in constructii au apelat la aceste servicii pentru a recruta sute de candidati car ulterior au ajuns angajati. Domeniul bunurilor de consum dar si industria oil&gas se numara printre principalele segmente ale companiilor care solicita ajutorul, precum si industria de servicii, una din cele mai solicitante, unde specialistii au abordat diverse metode pentru a satisface nevoile clientilor.

Head hunting – abordarea perfecta pentru gasirea candidatilor potriviti

Nevoile de recrutare ale clientilor companiei sunt din ce in ce mai ridicate si mai punctuale, iar rolul activitatii de head hunting este acela de a gasi abordarea potrivita. Impreuna cu partenerii, reprezentantii firmei realizeaza o lista cu companiile de interes, dupa care se pune in practica tactica si arta de a aborda candidatii potriviti pozitiei cautate.

Stilul de abordare head hunting este apreciat de candidati pentru ca, daca acestia nu sunt interesati de proiectul in sine sau daca nu sunt potriviti, pastreaza legatura cu reprezentantii companiei si sunt abordati pentru alte oportunitati de cariera. Partenerii primesc din partea consultantilor Talent Stream informatii importante despre tendintele pietei si despre motivatia candidatilor.

Procedeul este unul mai complex, head hunting-ul necesitand atentie, timp, dar si perseverenta si profesionalism. Procesele de recrutare au la baza confidentialitatea informatiilor, iar identitatea candidatilor nu este dezvaluita decat cu acordul acestora.

Efervescenta pietei de recrutare a determinat reprezentantii companiei sa fie mereu dinamici si creativi.