• Home
  • Știri
  • Regele Charles al III-lea vine în vizită în România

Regele Charles al III-lea vine în vizită în România

charles 1 1

Regele Charles al III-lea ar putea vizita România, la începutul lunii iunie, potrivit surselor Antena 3 CNN. Ar fi prima sa vizită în ţara noastră după ce a fost încoronat.

„Ar fi un semnal extrem de important dacă Regele Chales al III-lea va veni în România, la mai puțin de o lună de la încoronarea sa, undeva la începutul lunii iunie.”, a explicat realizatorul Antena 3 CNN, Maria Coman.

„Deocamdată însă, nu sunt foarte multe informații clare nici în legătură cu eventualul program pe care l-ar putea avea în țara noastră, dar cred că putem să speculăm și să spunem că va merge cu siguranță la Viscri, locul care l-a făcut, de altfel, să se îndrăgostească de România și să revină aici atât de frecvent și să investească în țara noastră.

Fundația Prințului de Wales funcționează în continuare aici, în țara noastră, așa că e foarte posibil să vină să stea de vorbă cu oamenii care i-au fost aproape atât de multă vreme.

Ar fi fost pusă la cale, această vizită a Regelui Charles în țara noastră, săptămâna trecută, la încoronare, în timpul discuțiilor pe care le-ar fi avut cu oficialitățile române, cu președintele României, Klaus Iohannis. Dar deocamdată, informații suplimentare, nu sunt.

În primele două-trei zile din iunie, ar urma să se întâmple acest lucru, dar vom afla cu siguranță mai multe și vom avea mai multe certitudini în zilele care urmează”, a mai precizat Maria Coman.

Parteneri