Regina Marii Britanii predă tronul: Nepotul Wiliam va deveni rege, iar frumoasa Kate va fi regină

 

Anunț neașteptat nu doar pentru Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât Regina s-a arătat public în ultima vreme plină de energie. Elisabeta a II-a se retrage din viața publică. Marea surpriză însă, abia acum vine: coroana regală nu va aparține fiului său Charles, moștenitorul de drept al tronului, ci nepotului Wiliams. El și Kate vor fi regele și regina Marii Britanii.
Prințul Charles a fost de acord cu decizia reginei-mame, în ciuda obiecțiilor soției sale actuale, care se visa regină, informează Yahoo!.
”Majestatea Sa a înțeles că Wiliams și Kate sunt viitorul. Ea și-a petrecut ultimii 65 de ani asigurându-se că – lucru împlinit – Casa de Windsor va supraviețui și a văzut că Wiliams și Kate au energia necesară și anvergura de stat pentru a duce mai departe această istorie în lumea modernă”, spun surse din anturajul reginei Elisabeta.
Ceremonia de predare a coroanei va avea loc curând și va fi una grandioasă, conform Știripe surse.ro, care citează surse de la Casa Regală. Costurile apropiatei ceromonii sunt estimate la peste 100 de milioane de lire sterline,scriu aceleași surse.