Rezolva problemele danturii cu implanturi dentare moderne si eficiente!

implanturi dentare

Dintii reprezinta o parte importanta a aspectului nostru si a sanatatii in general. Cand apar probleme ale danturii, fie din cauza cariilor, leziunilor, fie din cauza pierderii dintilor, poate fi dificil sa mananci, sa vorbesti si sa iti simti zambetul in siguranta. Cu toate acestea, in zilele noastre, exista tratamente cu rezultate uimitoare in ceea ce priveste restaurarea dentara.

Procedura de inserare a unor implanturi dentare de la Dental Premier poate rezolva aceste probleme, oferind o solutie eficienta si durabila pentru a-ti recapata zambetul perfect si functia dentara.

implanturi dentare 2
implanturi dentare

Ce sunt implanturile?

Aceste dispozitive medicale sunt mici suruburi din titan, zirconiu sau alte materiale compatibile cu corpul uman, care sunt plasate in osul maxilar sau mandibular, pentru a oferi o baza solida si stabila pentru inlocuirea dintilor pierduti. Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a inlocui un singur dinte, dar si pentru a sustine punti sau proteze dentare.

Cum functioneaza tratamentul?

Implantul se integreaza in osul maxilar sau mandibular, proces ce se numeste osteointegrare si este posibil datorita faptului ca materialele utilizate pentru obtinerea pieselor sunt compatibile cu organismul uman. Odata ce dispozitivul dentar este plasat, osul creste in jurul surubului, astfel incat acesta devine parte din structura osoasa a maxilarului sau mandibulei. Acest lucru ofera o baza solida si stabila pentru inlocuirea dintilor lipsa sau deteriorati.

Ce avantaje ofera implanturile dentare?

Procedura de inserare a implantului pentru restaurarea zambetului reprezinta o investitie inteligenta in propria sanatate, intrucat beneficiile tratamentului sunt cu adevarat uimitoare.

Aspect natural – implanturile sunt proiectate sa arate si sa se simta ca dintii naturali, astfel incat zambetul tau va arata natural si frumos.

Functia dentara imbunatatita – piesele ofera o baza solida si stabila pentru dintii inlocuiti, astfel incat vei putea manca si vorbi cu mai multa incredere.

Confort – implanturile dentare sunt confortabile si nu vor provoca iritatii sau disconfort in timpul utilizarii.

Durabilitate – te poti bucura de rezultatele tratamentului ani de zile, chiar si o viata intreaga, cu ingrijire adecvata si respectarea tuturor indicatiilor pe care le primesti de la medicul specialist.

Cum se efectueaza procedura?

Interventia incepe cu o evaluare completa a sanatatii dentare, inclusiv o scanare CT pentru a determina cantitatea de os disponibila si starea generala a dintilor si gingiilor. Daca esti eligibil pentru aceasta operatie, se va stabili un plan de tratament si se va efectua interventia chirurgicala.

In timpul procedurii, implanturile dentare sunt plasate in osul maxilar sau mandibular, sub anestezie locala. Dupa interventie, va urma un proces de vindecare, in timpul caruia osul se va integra in jurul implantului, astfel incat sa ofere o baza solida si stabila pentru dintii inlocuiti.

Dupa ce osul a fost integrat, se va efectua o alta interventie chirurgicala pentru a plasa o structura metalica mica, un element de legatura, denumit bont, peste implant. Acesta va oferi o baza pentru atasarea coroanei dentare, care va fi creata pentru a arata si a functiona ca un dinte natural.

Acum ca ai toate informatiile despre acest tratament eficient, nu ramane decat sa te programezi pentru o consultatie la clinica stomatologica Dental Premier. Medicii profesionisti iti vor restaura dantura perfecta, iar viata ta va capata un nou sens!

Parteneri